top of page
  • Εικόνα συγγραφέαParis

Tu veux ou tu veux pas??

Έγινε ενημέρωση: 3 Νοε 2021

Η Brigitte υπήρξε το alter ego της Jane Birkin και καθώς ήταν και φίλες και συμπρωταγωνίστριες στον κινηματογράφο, μοιράζονταν πάντα, TA ΠΑΝΤΑ.

Δεν θέλω να γίνω βαρετή, επαναλαμβάνοντας όσα έχουν γραφεί σε πολλές ιστοσελίδες για το στυλ της αιώνιας ξανθιάς, που μετά την αξέχαστη Marylin Monroe, στοίχειωσε τα όνειρα εκατομυρίων αρσενικών παγκοσμίως.Κρατώ,όμως,την προσωπικότητα και την εξυπνάδα της ως το απόλυτο στοιχείο που διακρίνει μια γυναίκα.

Aπό όλα όσα έχουν κατά καιρούς γραφεί για το στύλ της Brigitte, κρατώ την κορδέλα στα μαλλιά, το υπέροχο γατίσιο βλέμμα, τα δανεικά από το μπαλέτο μαύρα κορμάκια που λάτρευε να φορά από το πρωί ως το βράδυ, τις μπαλαρίνες (σήμα κατατεθέν), την απλή μίντι φούστα με τα κουμπιά, τα κάπρι παντελόνια, το βελούδο και το κοτλέ σε σακάκια και παντελόνια και το διακριτικό μακιγιάζ της που έδινε ένταση σε μάτια, φρύδια και χείλη. Για τα υπόλοιπα, μπορείς να βρεις χιλιάδες περιγραφές για το πώς θα μοιάζεις με εκείνη, που δεν θα μοιάζεις, οπότε και πάλι, δανείσου ό,τι νομίζεις από το στυλ της, αλλά μην το παρακάνεις...


H χαρά της Mary Quant. Ανακάλυψε το mini, για να το φορέσει η Bardot.


Πιο θηλυκό ανδρόγυνο look με γραβάτα, δεν υπάρχει. Ψάξε την ντουλάπα του φίλου σου και βρες γραβάτες. Ούτως ή άλλως, δεν τις φοράει...


Victorian look και κορδέλα στα μαλλιά. Λεπτομέρεια: polka dots


Ένα καλοραμμένο, μάλλινο πουλόβερ με V ντεκολτέ, cigarette jeans και χαμηλά μοκασίνια. Συμβουλή:αν βάζεις extensions, δημιούργησε μόνη σου αυτό το χτένισμα και μην το περιποιείσαι πολύ.

Το στυλ militaire, των 70ς έχει επανέλθει ήδη στις πασαρέλες και έχει διάρκεια. Μπορείς να επενδύσεις λοιπόν σε ένα σακάκι με σιρήτια. Μη βάλεις κοσμήματα, μην φορτώσεις την εικόνα με πολλά χρώματα και φρόντισε παπούτσια και τσάντα να είναι όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Η midi φούστα με τα κουμπιά, που της έχει μεγάλη αδυναμία και το μαύρο κορμάκι μπαλέτου. Πάνω από όλα, η Brigitte ήταν μπαλαρίνα, μη ξεχνιόμαστε.

Λάτρευε τα κοτλέ και τα φορούσε παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Εδώ με ημίπαλτο και mini. Λεπτομέρεια: η ζώνη δίνει ένα πιο rock τόνο.



5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Post: Blog2_Post
bottom of page